ʻaoʻao_banner

nūhou

Palaki maka siliconehe mea hoʻomaʻemaʻe maʻamau, hana ʻia me nā mea silicone palupalu, ʻoluʻolu ke ʻano a ʻaʻole hoʻonāukiuki.I ka mālama ʻana i ka ʻili i kēlā me kēia lā, koho ka poʻe he nui e hoʻohana i kahi palaki silicone e hoʻomaʻemaʻe i ko lākou mau maka, no laila maikaʻi ka palaki silicone no ka ʻili i ka hopena?

Nā mea a me nā hiʻohiʻona o ka pulupulu silicone

Hana ʻia ʻo Silicone brush i ka silicone grade medical grade kiʻekiʻe, me nā ʻano palupalu, maʻalahi a paʻa.Me kona mau bristles palupalu a maʻalahi hoʻi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, hiki ke hoʻohana ʻia kahi palaki silicone e hoʻomaʻemaʻe mālie i ka maka.

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka palaki silicone

I ka hoʻohana ʻana i kahipalaki maka maka silicone, Hoʻopili wale mākou i ka mea hoʻomaʻemaʻe i ka maka a kau i ka ʻili me ka palaki silicone i nā pōʻai mālie.No ka mea he palupalu nā bristles o ka pulupulu silicone a ʻaʻole e hōʻeha i ka ʻili, hiki i kēia ʻano massage ke hoʻopau pono i ka ʻaila, lepo a me ke koena mai ka ʻili o ka ʻili.

ʻO nā pōmaikaʻi o ka palaki silicone no ka ʻili

Loaʻa i nā pulupulu silikoni nā ʻano pono o ka ʻili.ʻO ka mua, hoʻopau mālie ia i nā ʻili ʻili make, e waiho ana i ka ʻili a ʻoi aku ka palupalu.ʻO ka lua, hiki i ka pulupulu silicone ke kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe hohonu i nā pores, wehe i nā clogs a me nā ʻeleʻele.Eia kekahi, hiki i ka hoʻohana ʻana i ka palaki silicone ke hoʻoikaika i ke kahe koko, hoʻomaikaʻi i ka metabolism o ka ʻili, hoʻoikaika i ka ʻili a me ka ikaika.

Ma keʻano laulā, he koho maikaʻi ke kāhili silicone no ka mālama ʻili.Eia nō naʻe, pono e noʻonoʻo he ʻano kū hoʻokahi ko ka ʻili o kēlā me kēia kanaka, a ʻo ka poʻe me ka ʻili paʻakikī e ʻike paha i ka bristles o kahi pulupulu silikoni e hoʻoulu ʻia.No laila, i ke koho ʻana a me ka hoʻohana ʻana i kahi palaki silicone, pono e hana i nā hoʻoholo kūpono e pili ana i nā ʻano kikoʻī o ka ʻili o kekahi.Eia kekahi, he mea koʻikoʻi ka hoʻopili ʻana i ke kaomi haʻahaʻa i ka wā e hoʻohana ai i kahi pulupulu silicone i mea e pale aku ai i ka friction nui ma ka ʻili a pale i ka huhū ʻole a i ʻole ka pōʻino.

4447

He aha ka hoʻohana okalai hoʻomaʻemaʻe maka silicone?

ʻO kakalai holoi maka siliconelawelawe i ke kumu o ka hoʻomaʻemaʻe pono ʻana i ka maka ma ka hoʻopau pono ʻana i ka lepo, ka ʻaila, a me ke koena o ka make-up me kona mau bristles mālie.

Hoʻolālā maikaʻi ʻia nā bristles e lomilomi i ka ʻili maka, hoʻoikaika i ke kahe koko, a hoʻomaikaʻi i ka ʻili a ʻoi aku ka maikaʻi.

ʻO ka hopena hoʻomaʻemaʻe hohonu o ka palaki holoi maka silicone ma nā pores

ʻO ka pulupulu maka silikoni he palupalu, ʻeleʻele nā ​​bristles e komo hohonu i loko o nā pores a hoʻomaʻemaʻe pono i ka lepo a me ka ʻili make.

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka pulupulu holoi maka silicone hiki ke pale maikaʻi i nā ʻeleʻele, ʻeleʻele a me nā pilikia pore ʻē aʻe, i maʻemaʻe ka ʻili.

ʻO ka ʻili hoʻomaʻemaʻe maka silikoni

ʻO kapalaki maka silicone anti-agingHe palupalu, hiki ke lomilomi i ka ʻili maka, hoʻoikaika i ke kahe o ke koko, a hoʻonui i ka hiki o ka ʻili o ka ʻili.

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka pulupulu hoʻomaʻemaʻe maka silicone e lomilomi i ka maka hiki ke hōʻoluʻolu i ka ʻāʻī o ka ʻiʻo, hoʻopau i ka luhi, a hoʻomāhuahua i ka ʻili.

美妆修改1

He aha nā pōmaikaʻi o nā moena hoʻomaʻemaʻe silicone beauty brush?

Nā mea a me nā hiʻohiʻona o ka silicone beauty brush cleaning pad:

Hana ʻia nā pads hoʻomaʻemaʻe nani Silicone i nā mea silicone palupalu, me kahi pae o ka elasticity a me ka lōʻihi.Ua uhi ʻia kona ʻili me nā puʻupuʻu liʻiliʻi, hiki iā ia ke hoʻopau pono i ke koena o nā huahana makeup mai ka pulupulu makeup a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻaila, lepo a me ka bacteria i loko o nā bristles.

Pehea e hoʻohana ai i ka palaki hoʻomaʻemaʻe silicone makeup brush:

He maʻalahi ka hoʻohana ʻana i kahi palaki hoʻomaʻemaʻe silicone.ʻO ka mua, e kau i ka pā holoi ma luna o ke kīʻaha holoi a i ʻole ka poho lima, a hoʻohui i ka nui kūpono o ka wai mehana a me ka wai holoi.A laila, e hoʻopaʻa i ka pulupulu i loko o ka wai a hoʻoneʻe mālie i hope a i waho ma luna o ka papa hoʻomaʻemaʻe i pili pono nā bristles me nā puʻupuʻu ma ka papa.ʻO ka hope, holoi i ka pulupulu a holoi i ka pā me ka wai a maloʻo.

ʻO ka hopena hoʻomaʻemaʻe o ka silicone beauty brush cleaning pad:

ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā pads silikoni ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe lima.Hiki i kona ʻāpana hoʻokiʻekiʻe ke komo i loko o ka wahi maikaʻi ma waena o nā bristles, e wehe koke i ka lepo a me ke koena o ka make-up ma ka pulupulu, e hoʻihoʻi i nā bristles i palupalu a maʻemaʻe, e pale i ka maʻi bacteria a pale i nā allergies ʻili.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ka silicone beauty brush cleaning pad i kēia mau pono:

1. Hāʻawi i kahi hopena hoʻomaʻemaʻe ʻoi aku ka maikaʻi, e hoʻoneʻe i ka lepo a me ke koena makeup mai ka pulupulu.

2. Kāohi i ka ulu ʻana o ka bacteria a mālama i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe o nā bristles.

3. E kōkua i nā bristles e hoʻihoʻi i ka palupalu a hoʻonui i ke ola lawelawe o ka pulu nani.

4. Maʻalahi e hoʻohana, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe, mālama i ka manawa a me ka ikaika.

5. He kūpono no nā ʻano pulu nani a pau, kūpono no ka hoʻohana pilikino a me nā mea pena kiʻi ʻoihana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2023